Waarom vraagt de HealAdvisor-app om toegang tot mijn foto’s, bestanden en locatie?

De HealAdvisor-app vraagt in twee gevallen om toegang tot de foto’s. Een daarvan is wanneer je ‘een foto uploaden vanaf het apparaat’ voor je account of voor een dierenprofiel hebt geselecteerd. Het andere geval is wanneer je de QR-code van het Healy-apparaat moet scannen bij het starten van de Healy Demo Experience. De HealAdvisor-app vraagt niet om bestanden of een locatie.