Ik kan sommige trainingstypen niet uitvoeren.

Een training kan alleen worden gestart via de Healy Watch-app als dezelfde trainingstypen zijn geselecteerd in zowel de Healy Watch-app als op de Healy Watch. Je kunt altijd andere trainingstypes selecteren en ze naar de Healy Watch overzetten. Er kunnen slechts 5 trainingstypen tegelijk worden overgezet naar de Healy Watch. Deze kunnen worden ingesteld via Instellingen – Apparaatinstellingen – Trainingstypen.