Kan je alleen als Member de Healy Demo Experience in- of uitschakelen?

Ja, de Healy Demo Experience voor een Healy-apparaat kan uitsluitend door een Member worden in- of uitgeschakeld. Zelfs als de demo-gebruiker de HealAdvisor-app verwijdert en opnieuw installeert, blijft de Healy Demo Experience beschikbaar op het apparaat. Houd er echter rekening mee dat alle gemaakte vorderingen in de app verloren gaan als deze opnieuw wordt geïnstalleerd.