Er det kun et medlem som kan aktivere eller deaktivere Healy demo-opplevelsen?

Ja, kun medlemmet kan aktivere eller deaktivere Healy demo-opplevelsen for en Healy-enhet. Selv om demobrukeren avinstallerer og installerer HealAdvisor-appen på nytt, vil Healy demo-opplevelsen fortsette på enheten. Det er imidlertid viktig å merke seg at enhver fremgang i appen vil gå tapt hvis du installerer den på nytt.