Kategori: Betaling

Utbetalinger for bonuser er ukentlig, månedlig eller kvartalsvis. 30 % av Device Direct Bonus betales ukentlig, Leader Pool betales kvartalsvis og alle andre bonuser betales månedlig. Betaling skjer alltid på mandager. Dersom en utbetalingsdag faller på en helligdag, vil utbetalingen skje påfølgende virkedag. Betalingen skjer under hensyntagen til returperioden for alt salg (volum).

Hvis noen registrerer seg hos Healy gjennom sponsorkoblingen din og blir et Independent Healy World Member eller -kunde, vil du bli ansett som deres enroller/sponsor. Når de foretar et kjøp har du som enroller/sponsor rett til bonusutbetalingen basert på din aktivitet og beregnet i henhold til gjeldende Compensation Plan.  Betalingen vil bli gjort til din …

Hvor blir bonusen utbetalt? Les mer »

Vær oppmerksom på at betalingsfrekvensen for bonuser er forskjellig: ukentlig, månedlig eller kvartalsvis. Du finner alle bonusutbetalinger tilordnet en bestemt periode i backoffice i “Performance Management” (Weekly Bonus Plan & Monthly Bonus Plan). Det endelige beløpet i en periode tilsvarer en utbetaling til iPayout-kontoen. Hver utbetaling er merket med tilsvarende periodenummer.