Healy-appen mister ofte forbindelsen til Healy

Hvis Healy-appen ofte mister forbindelsen til Healy-enheten din, prøv følgende trinn: – Start Healy-appen på nytt og prøv igjen, – Avslutt appen, tilbakestill Healy-enheten (hold nede strømknappen i 15-20 sekunder til konstant grønt lys ) og prøv igjen, – Lad Healy helt, – Hvis ingen av trinnene ovenfor fungerer for deg, prøv følgende: iOS -> start telefonen på nytt Android -> tøm Bluetooth-buffer og data på smarttelefonen (veiledninger om hvordan du gjør det kan bli funnet på nettet, hvis du trenger hjelp, ta kontakt med vår kundestøtte).