Healy-appen tappar ofta kontakten med Healy

Följ dessa steg om Healy-appen ofta tappar kontakten med din Healy: – Starta om Healy-appen och försök igen, – Lämna appen, starta om Healy-enheten (håll ned strömknappen i 15–20 sekunder till den lyser med fast grönt sken) och försök igen, – Ladda din Healy helt, – Om inget av dessa steg fungerar för dig, försök med följande: iOS -> starta om telefonen. Android -> rensa Bluetooth-cachen och data på din telefon (instruktioner om hur du gör det kan du hitta online,kontakta supporten om du behöver hjälp).