Hva er Expert TAN?

Du kan få en TimeWaver-ekspert til å lage frekvensprogrammer som er skreddersydd spesielt for deg for en bestemt applikasjon og sende dem til Healy-appen din. Disse programmene overføres via HealAdvisor Cloud, og du kan laste dem ned i Healy-appen din hvis du har abonnert på Ekspertprogrammer-siden. Du kan søke etter TimeWaver Experts på www.healdvisor.com. Når programmet er overført fra en TimeWaver Expert, går du til Innstillinger i Healy-appen din og deretter Sjekk oppdateringer, hvoretter det nye programmet vises under Ekspertprogrammer.