Jeg kan ikke se alle sidene til brukerstøtte.

Endre først passordet ditt hvis det ikke består av 10 tegn med store og små bokstaver, tall og spesialtegn: – Butikkpålogging>>Dashboard >>Kontodetaljer. – Skriv inn ditt nåværende passord og det nye passordet to ganger (minst 10 tegn, store og små bokstaver, tall og spesialtegn).- Klikk på «Lagre»-knappen (viktig trinn fordi det nye passordet nå er synkronisert) – Logg så inn i butikken igjen. Etterpå, vennligst logg ut, slett nettleserloggen og informasjonskapslene og åpne deretter Mitt støttesenter via en annen nettleserfane, hvis mulig, i inkognitovinduet.