Jag kan inte se alla sidorna i supportcentret.

Ändra först ditt lösenord om det inte består av 10 tecken med versaler och gemener, siffror och specialtecken: Butikslogin>>Översikt>>Kontoinformation. – Ange ditt befintliga lösenord och det nya lösenordet två gånger (minst 10 tecken, versaler och gemener, siffror och specialtecken). – Klicka på “Spara”-knappen (ett viktigt steg eftersom det nya lösenordet är nu synkroniserat) – Logga in i butiken igen. Logga sedan ut, rensa webbläsarhistoriken samt cookies och öppna sedan Mitt supportcenter via en ny webbläsarflik, samt om möjligt i ett inkognito-fönster.