Min affiliate-länk fungerar inte.

Det kan finnas fler orsaker till detta. För det första är det viktigt att set till att regionen som länken gäller i motsvarar köparens region. Dessutom måste alla mellanslag tas bort när du kopierar affiliate-länken och du måste se till att affiliate-länken har din värvares 12-siffriga kod och inte hans/hennes användarnamn. Om detta fortfarande inte löser problemet är du välkommen att kontakta supporten direkt.