Categorie: Expertprogramma's

Een professionele TimeWaver Frequency-gebruiker kan een individueel voor een klant gemaakt Healy IMF-programma overzetten naar de daarvoor bestemde Healy en de programmapagina ‘Expert Programma’s’. Alle mogelijke frequenties kunnen daar worden opgenomen. Er kan contact worden opgenomen met Time Waver Frequency-gebruikers via het platform www.healadvisor.com.

Je kunt een TimeWaver-expert frequentieprogramma’s laten maken die speciaal op jou zijn afgestemd voor een bepaalde toepassing en ze naar je Healy-app laten sturen. Deze programma’s worden verzonden via de HealAdvisor Cloud en je kunt ze downloaden in uw Healy App als je bent geabonneerd op de Expert-programmapagina. Je kunt naar TimeWaver-experts zoeken op www.healdvisor.com. …

Wat is de Expert=TAN? Lees verder »