Kategori: Expertprogram

En professionell TimeWaver-frekvensanvändare kan överföra ett Healy IMF-program som skapats personligt för en kund till Healy-enheten och “Expertprogram”-sidan som skapats för detta syfte. Alla möjliga frekvenser kan inkluderas där. TimeWaver-frekvensanvändare kan kontaktas via www.healadvisor.com– plattformen.

Du kan be en TimeWaver-expert att skapa frekvensprogram som är speciellt skräddarsydda för dig för en specifik tillämpning och sedan skicka dem till din Healy-app. Dessa program överförs via HealAdvisor-molnet och du kan ladda ner dem i din Healy-app om du abonnerar på sidan Expertprogram. Du kan söka efter TimeWaver-experter på www.healdvisor.com. Så fort programmet …

Vad är Expert TAN? Läs mer »