Kan ik op de Healy Watch-app inloggen met een ander account?

Ja. Om dit te doen, moet je uitloggen uit je huidige account in de Healy Watch-app en inloggen met een ander e-mailadres en wachtwoord. Ga vervolgens naar Apparaatbeheer, maak verbinding met de andere Healy Watch en synchroniseer je gegevens met de Healy Watch-app.

Opmerking:
Om te voorkomen dat oude gegevens worden gesynchroniseerd wanneer je inlogt met een ander account en dezelfde smartphone en de Healy Watch, ga je eerst naar de Healy Watch-app – Instellingen – Terug naar fabrieksinstellingen. Hierdoor worden alle gegevens in de Healy Watch en in de smartphone (met betrekking tot de Healy Watch) verwijderd.