Kan jag logga in på Healy Watch-appen med ett annat konto?

Ja. Då behöver du logga ut från ditt aktuella konto i Healy Watch-appen och logga in med en annan uppsättning e-postadress och lösenord. Öppna sedan Enhetshantering, anslut till den andra Healy Watch-enheten och synkronisera dina data med Healy Watch-appen.

Observera:
Börja med att gå till Healy Watch-appen – Inställningar – Fabriksåterställning för att undvika att gamla data synkroniseras när du loggar in på ett annat konto med samma smartphone och Healy Watch. Då raderas alla data i Healy Watch och i smartphone-enheten (som avser Healy Watch).