Kan jeg logge meg på Healy Watch-appen med en annen konto?

Ja. For å gjøre dette, må du logge ut av din nåværende konto i Healy Watch-appen og så logge deg på med en annen e-post og passord. Gå til «Enhetsadministrasjon», velg den andre Healy Watch-enheten og synkroniser dataene med Healy Watch-appen.

Merk:
For å unngå at gamle data synkroniseres når du logger deg på en annen konto med den samme smarttelefonen og Healy Watch-enheten, må du først gå til Healy Watch-appen – Innstillinger – Tilbakestill til fabrikkinnstillinger. Dette vil slette alle dataene i Healy Watch-enheten og smarttelefonen (data relatert til Healy Watch).