Mijn bestelling is gelukt, maar heb nog geen tracking-ID ontvangen.

Je kunt de tracking-ID vinden in de e-mails/SMS’jes die onze logistieke dienstverlener je heeft gestuurd voordat je bestelling werd verzonden. Controleer daarom eerst in je account of het juiste e-mailadres en telefoonnummer zijn opgeslagen. Controleer vervolgens de status van de bestelling opnieuw in de winkel onder ‘Mijn bestellingen’. In het geval van een verkeerd e-mailadres/telefoonnummer, moet je rechtstreeks contact opnemen met de ondersteuning. Als de bestelling niet gelukt is, kun je online opnieuw bestellen. Als de gegevens juist zijn en de bestelling ook als succesvol wordt aangemerkt, maar je nog steeds geen tracking-ID hebt ontvangen of een ID die niet werkt, controleer het dan binnen ongeveer 24 uur opnieuw.