Jeg har bestilt, men har ennå ikke mottatt sporings-ID.

Du bør finne sporings-ID-en i e-postene/SMS-ene dine sendt av vår logistikkleverandør før forsendelsen av bestillingen din ble igangsatt. Sjekk derfor først på kontoen din om riktig e-post og telefonnummer er lagret. Sjekk deretter status på bestillingen på nytt i butikken under «Mine bestillinger». Ved feil e-post/telefonnummer bør du kontakte brukerstøtte direkte. Hvis bestillingen ikke var vellykket, kan du bestille på nytt online. Hvis dataene er korrekte og bestillingen også er merket som vellykket, men du fortsatt ikke har mottatt en sporings-ID eller en som ikke fungerer, sjekk den igjen om rundt 24 timer.