Noen eller alle klientene mine forsvant etter en ny installasjon av HealAdvisor-analyseappen.

Alle klientene lagres automatisk på smarttelefonen din. Det er imidlertid bare klientene som er synkronisert med skyen som også blir lagret på Cloud-serveren. Du kan se om kontaktene dine er på skyserveren når skyikonet vises til høyre for kontakten i kontaktoversikten. Dette betyr at de klientene som ikke er synkronisert med skyen, vil gå tapt når du avinstallerer HealAdvisor-analyseappen fra smarttelefonen din. De går ikke tapt hvis de ble synkronisert til skyen, fordi du kan laste dem ned igjen når du logger inn i appen og trykker på knappen «Synkroniser endringer». Hvis du bruker appen med en annen enhet og har deaktivert synkronisering til skyen på den første enheten, kan ikke klientene dine vises på den andre enheten.