Vissa eller alla mina kunder försvann efter att jag ominstallerade HealAdvisor Analyse-appen.

Alla kunder sparas automatiskt på din smartphone. Däremot sparas bara de kunder som synkroniseras till molnet dessutom även på molnservern. Du kan se om dina kontakter finns på molnservern när moln-ikonen visas till höger om kontakten i kontaktöversikten. Det betyder att kunder som inte är synkroniserade till molnet och som bara är sparade på din smartphone försvinner när du avinstallerar HealAdvisor Analyse-appen. Om de har synkroniserats till molnet försvinner de inte, eftersom du kan hämta dem när du loggar in på appen och trycker på knappen Synkronisera ändringar. Om du använder appen med en annan enhet och har avaktiverat synkroniseringen till molnet på den första enheten, kan inte dina kunder visas på den andra enheten.