Kategori: Healy

Healy-batteriet krever noen full-ladesykluser etter en tilbakestilling av maskinvare og første gangs bruk, før ladeindikatoren er kalibrert og viser riktig batteriladestatus. Imidlertid, hvis ladeindikatoren fremdeles ikke er kalibrert korrekt, gjør du følgende: Koble din Healy til en lader (helst med 5V/2A-strøm) ved å bruke USB-til-Micro USB-kabelen. Mens Healy-enheten lader, trykker du kort en gang på …

Min Healy slår seg av før batteristatusen har nådd 0 %. Les mer »

Dette er på grunn av elektrisk sikkerhet. Det er umulig å lade enheten og utføre en mikrostrømapplikasjon. For å gjøre lading og bruk 100 % sikker, må enheten være mye større fordi galvanisk isolasjon da vil være nødvendig.

Dette varierer fra individ til individ. Generelt er hver frekvens en impuls i det bioenergetiske feltet og behandles av systemet ditt. Avhengig av frekvens og person, har dette en annen innvirkning.

Avhengig av trinnet i det respektive Individualized Microcurrent Frequency (IMF)-programmet, utfører Healy-enheten enten en ny frekvensanalyse hvert 10. sekund (sanntid) eller analyserer tre frekvenser i trinnene, Resonance (fra et frekvensbånd) og Selection (fra en pool av frekvenser nøye utvalgt av en ekspert). Deretter analyseres fremdriften hvert 10. sekund til 95 % er nådd for den …

På hvilket tidspunkt finner den individualiserte analysen for mikrostrømfrekvensene sted? Les mer »