For noen programmer overføres ikke programmet til Healy.

Dette kan ha flere årsaker. 1. Noen programmer har bare noen få frekvenser og overføres til Healy så raskt at overføringen bare kan sees i en brøkdel av et sekund. 2. Programmet er fortsatt i minnet til Healy fordi det allerede er overført. 3. Hvis det oppstår en feil under overføringen, vennligst sjekk om du har installert den nyeste versjonen av Healy-appen. Hvis du fortsatt opplever problemer, utfør en tilbakestilling av maskinvare på Healy ved å trykke og holde inne strømknappen i 20 sekunder.