Bij sommige programma’s wordt het programma niet overgezet naar de Healy.

Dit kan verschillende redenen hebben. 1. Sommige programma’s hebben slechts een paar frequenties en worden zo snel naar de Healy gezonden dat de overdracht slechts een fractie van een seconde te zien is. 2. Het programma zit nog in het geheugen van de Healy omdat het al is overgezet. 3. Als er een fout optreedt tijdens de overdracht, controleer dan of je de laatste versie van de Healy-app hebt geïnstalleerd. Als het probleem blijft bestaan, voer dan een hardware-reset uit op de Healy door de knop aan/uit gedurende 20 seconden ingedrukt te houden.