De synchronisatie van de HealAdvisor Analyse-app blijft steken op 10%.

De voortgangsbalk van het synchronisatieproces is niet lineair. Bij 10% kan bijvoorbeeld een enorm pakket worden overgedragen, wat enkele minuten kan duren. Als het na enige tijd nog steeds niet doorgaat, moet de app worden gesloten en opnieuw worden gestart. Nu moet het laadproces opnieuw worden gestart. Nu moet het laadproces opnieuw worden gestart, als het probleem zich opnieuw voordoet, controleer dan of je de nieuwste Healy Advisor Analyse APP-versie hebt geïnstalleerd (in je Google Playstore of Apple Store).