HealAdvisor Analyse-appens synkronisering stannar på 10 %.

Förloppsindikatorn för synkroniseringsprocessen är inte linjär. Till exempel, vid 10 % kan ett stort paket överföras, vilket tar upp till flera minuter. Om det fortfarande inte fortsätter efter en tid bör appen stängas och startas om. Nu bör laddningsprocessen initieras igen. Nu bör laddningsprocessen startas om, om problemet uppstår igen kontrollera om du har installerat den senaste versionen av Healy Advisor Analyze APP (i din Google Playstore eller Apple Store).