Synkroniseringen av HealAdvisor-analyseappen sitter fast på 10 %.

Fremdriftslinjen for synkroniseringsprosessen er ikke lineær. For eksempel, ved 10 % kan en stor pakke overføres, noe som tar opptil flere minutter. Hvis det fortsatt ikke fortsetter etter en tid, bør appen lukkes og startes på nytt. Nå skal lasteprosessen startes igjen. Nå skal lasteprosessen startes på nytt, hvis problemet oppstår igjen, sjekk om du har installert den nyeste Healy Advisor Analyze APP-versjonen (i Google Playstore eller Apple Store).