Vissa program kan inte överföras till Healy-enheten.

Det kan finnas flera orsaker till detta. 1. Vissa program har endast några frekvenser och överförs till Healy-enheten så snabbt att överföringen endast visas ett ögonblick. 2. Programmet finns fortfarande i Healy-enhetens minne eftersom det redan har överförts. 3. Om ett fel uppstår vid överföringen, var god kontrollera om du har installerat den senaste versionen av Healy-appen. Om du fortfarande har problem, gör en hårdvaruåterställning på din Healy-enhet och håll ned strömknappen i 20 sekunder.