Kategori: Innlogging

Når du logger på kontoen din, sørg for at du har en aktiv internettforbindelse og at du bruker riktig e-postadresse/brukernavn og passord for din Healy World butikk-konto. Vennligst bruk din egen e-postadresse hvis mulig.

Du må alltid sørge for at du kan logge på butikkkontoen din. For å sikre uhindret pålogging til andre systemer, kan du gå direkte til kontodetaljene på dashbordet i butikken din, endre/oppdatere ønsket passord og deretter klikke på «Lagre endringer». Denne handlingen vil få alle våre systemer/apper til å godta passordet ditt for å logge …

I noen Healy-systemer kan jeg logge inn, i andre fungerer det ikke med samme innloggingsdata. Les mer »

Bruk alternativet/funksjonen «Mistet passord» når du klikker på «Logg inn»-knappen øverst i høyre hjørne på butikksiden vår. En e-post vil bli sendt til din gyldige e-postadresse i butikkkontoen din, så du kan tilbakestille passordet en gang til. Dette trinnet vil sikre at du kan logge inn på butikken, backoffice og mobilapplikasjonene.