Kategori: Inloggning

Kontrollera att du har en aktiv internetuppkoppling och att du använder rätt e-postadress/användarnamn och lösenord för ditt Healy World butik-konto när du loggar in på kontot. Använd din egen e-postadress om möjligt.

Du måste alltid kontrollera att du kan logga in på ditt butikskonto. För att sedan garantera en smidig inloggning på andra system kan du gå direkt till dina kontouppgifter i din butiksöversikt, ändra/uppdatera ditt önskade lösenord och klicka sedan på “Spara ändringar”. Detta kommer att tvinga all våra system/appar att acceptera ditt lösenord när du …

Jag kan logga in på vissa Healy-system, men på vissa andra fungerar det inte med samma inloggningsuppgifter. Läs mer »

Använd alternativet/funktionen “glömt lösenord” när du klickar på “logga in”-knappen längst upp till höger på vår butikshemsida. Ett mejl kommer att skickas till din giltiga mejladress på ditt butikskonto, så att du kan återställa ditt lösenord än en gång. Med hjälp av detta steg kan du logga in i din butik, backoffice och mobilappar.