Vad är alternativet Musik och hur fungerar det?

Alternativet Musik är avsett för att styra musikappen på din smartphone. Det finns på skärmen “Funktioner” på Healy Watch-enheten. Det kan starta en låt, stoppa den eller hoppa framåt eller bakåt. Det fungerar på olika sätt i Android och iOS.

För Android:
1) Det måste finnas en Bluetooth-anslutning mellan Healy Watch-enheten och Healy Watch-appen.
2) Healy Watch-appen måste vara aktiverad i bakgrunden.
3) Musik-appen måste vara aktiverad i bakgrunden.

För iOS:
1) Det måste finnas en Bluetooth-anslutning mellan Healy Watch-enheten och din smartphone.
2) Healy Watch-appen behöver inte vara aktiverad i bakgrunden.
Observera: På iOS måste alla musikappar utom Apples musikapp vara aktiverade i bakgrunden för att det ska fungera. För att styra musik från Apples musikapp räcker det med att det finns en Bluetooth-anslutning mellan Healy Watch-enheten och din smartphone.