Categorie: Healy Watch

Om de Healy Watch uit te zetten ga je naar: Functies – Uitschakelen en houd je de knop Uitschakelen 2 seconden lang ingedrukt.Om de Healy Watch in te schakelen sluit je hem aan op een USB-aansluiting. Hij wordt vervolgens automatisch ingeschakeld en zal beginnen met opladen.

De Healy Watch heeft een Bluetooth-bereik van ongeveer 15-18 meter. Om te weten of deze nog aangesloten is of niet, controleer je de verbindingsindicator in de linkerbovenhoek van het Healy Watch-apparaat (wit – niet aangesloten; groen – aangesloten).

Het Healy Watch-apparaat neemt de informatie over datum en tijd rechtstreeks over vanaf je smartphone wanneer deze is verbonden met de Healy Watch-app. Als het apparaat een tijdje uitgeschakeld is geweest of wordt opgeladen, kan er verkeerde informatie worden weergeven als het wordt ingeschakeld, maar nog niet is verbonden met de app. Nadat het Healy …

Het Healy Watch-apparaat geeft een verkeerde datum en/of tijd aan. Lees verder »

Voor actuele weersinformatie op je Healy Watch moet je ervoor zorgen dat:1) De Healy Watch verbonden is met de Healy Watch-app.2) D3?e Healy Watch-app op de achtergrond wordt uitgevoerd.3) De app toegang heeft tot je locatie. Opmerking: de weersinformatie kun je op je Healy Watch apparaat vinden door naar Functies – Weer te gaan.

De Healy Watch valt onder beschermingsklasse ‘IP67’, wat betekent dat hij zeer stofdicht is en waterdicht is tot 1 meter diepte gedurende maximaal 30 minuten. Hij is ook niet volledig tegen stoom/damp beschermd. Dit betekent dat je de Watch kunt dragen tijdens het douchen, bij het handen wassen, in de regen, enz. Hij mag echter …

Is de Healy Watch waterbestendig? Lees verder »