Het Healy Watch-apparaat geeft een verkeerde datum en/of tijd aan.

Het Healy Watch-apparaat neemt de informatie over datum en tijd rechtstreeks over vanaf je smartphone wanneer deze is verbonden met de Healy Watch-app. Als het apparaat een tijdje uitgeschakeld is geweest of wordt opgeladen, kan er verkeerde informatie worden weergeven als het wordt ingeschakeld, maar nog niet is verbonden met de app. Nadat het Healy Watch-apparaat verbonden is met je Healy Watch-app, worden de datum en tijd op je smartphone automatisch overgenomen.