Healy Watch-enheten viser feil dato og/eller klokkeslett

Healy Watch-enheten henter informasjon om dato og klokkeslett direkte fra smarttelefonen når den er koblet til Healy Watch-appen. Etter at enheten har vært slått av over lengre tid eller etter lading, kan den vise feil informasjon når den blir slått på, men ennå ikke er koblet til appen. Når du kobler Healy Watch-enheten til Healy Watch-appen, vil den automatisk justere seg til datoen og klokkeslettet som blir vist på smarttelefonen din.