Healy Watch-enheten visar fel datum och/eller tid.

Healy Watch-enheten hämtar datum och tidsuppgifter direkt från din smartphone när den är ansluten till Healy Watch-appen. Ibland när den är avstängd under en period eller lämnas på laddning kan den visa fel information om du slår på den men den ännu inte är ansluten till appen. När du har anslutit Healy Watch-enheten till Healy Watch-appen justeras datum och tid automatiskt till de som visas på din smartphone.