Healy Watch-appen hittar inte min Healy Watch.

Kontrollera följande om Healy Watch-appen inte kan hitta din Healy Watch under Enhetshantering:
1) Att Healy Watch-enheten är fulladdad,
2) Att Healy Watch-enheten inte är ansluten till en annan smartphone (en vit linje i det övre vänstra hörnet i Healy Watch-enhetens gränssnitt anger att den inte är ansluten, en grön linje anger att den är ansluten).
3) Att Healy Watch-appen inte redan är ansluten till en annan Healy Watch-enhet.
4) Att sömnläget är AV på Healy Watch-enheten (Funktioner – Sömnläge).
5) Att Healy Watch-enheten är nära din smartphone.