De Healy Watch-app kan mijn Healy Watch niet vinden.

Als de Healy Watch-app je Healy Watch niet kan vinden onder ‘Apparaatbeheer’, moet je controleren of aan alle volgende voorwaarden wordt voldaan:
1) De Healy Watch is volledig opgeladen,
2) De Healy Watch is niet verbonden met een andere smartphone (de witte lijn linksboven in het scherm van de Watch geeft aan dat er geen verbinding is, de groene lijn geeft aan dat er wel een verbinding is).
3) De Healy Watch-app niet met een ander Healy Watch-apparaat verbonden is.
4) De slaapmodus moet op het Healy Watch-apparaat op ‘UIT’ staan (Functies – Slaapmodus).
5) Het Healy Watch-apparaat bevindt zich in de buurt van je smartphone.