Healy Watch-appen finner ikke Healy Watch-enheten.

Hvis Healy Watch-appen ikke finner Healy Watch-enheten din under «Enhetsadministrasjon», må du sørge for at:
1) Healy Watch-enheten er fulladet.
2) Healy Watch-enheten ikke er koblet til en annen smarttelefon (hvit linje øverst til venstre på Healy Watch-skjermen indikerer at den ikke er koblet til en enhet, grønn linje indikerer at den er tilkoblet).
3) Healy Watch-appen ikke allerede er koblet til en annen Healy Watch-enhet.
4) Søvnmodusen bør være slått «AV» på Healy Watch-enheten din (under Funksjoner – Søvnmodus).
5) Healy Watch-enheten er i nærheten av smarttelefonen din.