Kategori: Healy Watch

For å slå av Healy Watch-enheten, gå til: Funksjoner – Slå av og trykk og hold av/på-knappen i 2 sekunder.For å slå på Healy Watch-enheten, koble den til en USB-kontakt. Den vil slå seg på automatisk og begynne å lade.

Healy Watch har en Bluetooth-rekkevidde på 15-18 meter. For å finne ut om enheten fremdeles er tilkoblet eller ikke, kan du sjekke indikatoren for tilkobling øverst til venstre på Healy Watch-enheten (hvit – ikke tilkoblet, grønn – tilkoblet).

Følg de 3 trinnene nedenfor for å aktivere denne funksjonaliteten:1) Gå til Innstillinger – Enhetsinnstillinger – Smarte varsler. Klikk på «Smarte varsler» og slå på varslingsinnstillingene, enten for alle tilgjengelige apper/enheter eller for bare noen av dem.2) Deretter vises et pop-up-vindu som ber deg om å tillate varslinger til telefonen din for Healy Watch-appen. Tillat …

Hvordan mottar jeg telefonvarsler på Healy Watch? Les mer »

For å kunne motta den siste værinformasjonen på Healy Watch-enheten din, må du sørge for at:1) Den er koblet til Healy Watch-appen.2) Healy Watch-appen kjører i bakgrunnen.3) Appen har tilgang til posisjonsdata. Merk: Du finner værinformasjonen på Healy Watch-enheten under Funksjoner – Vær.

Healy Watch-enheten er klassifisert som beskyttelsesklasse «IP67», noe som betyr at den har høy beskyttelse mot inntrenging av støv, og er vanntett i maksimalt 30 minutter på 1 meters dybde. Den er ikke fullstendig beskyttet mot damp. Det betyr at du kan bruke den når du dusjer, vasker hendene, når det regner osv. Den bør …

Er Healy Watch vanntett? Les mer »