Min Healy Watch kobler seg ikke til Healy Watch-appen

For at tilkoblingen skal være mulig, må du først sørge for at Healy Watch ikke er koblet til en annen enhet. Kontroller at GPS/posisjonsdeling og Bluetooth er slått på på smarttelefonen din, og prøv å koble til på nytt. Sørg for at riktig Healy Watch er valgt når du blir bedt om å koble til en enhet.

Hvis du har en iOS-enhet, må du koble Healy Watch fra smarttelefonen:
a) Fjern paringen i appen
b) Gå til Bluetooth-innstillingene på iOS-telefonen din og klikk på «Glem enhet» på Healy Watch.