Mijn Healy Watch is niet verbonden met de Healy Watch-app

Om de verbinding mogelijk te maken, moet je er eerst voor zorgen dat de Healy Watch niet met een ander apparaat is verbonden. Controleer of GPS/Locatie delen en Bluetooth zijn ingeschakeld op de smartphone en probeer opnieuw verbinding te maken. Zorg ervoor dat de juiste Healy Watch is geselecteerd wanneer je wordt gevraagd om verbinding te maken met een apparaat.

Als je een iOS-apparaat hebt, moet je de Healy Watch loskoppelen van de smartphone:
a) Ontkoppelen in de app
b) Ga naar de Bluetooth-instellingen van je iOS-telefoon en klik op de Healy Watch op ‘Apparaat vergeten’.