Min Healy Watch ansluter inte till Healy Watch-appen

För att möjliggöra anslutningen måste du först se till att din Healy Watch inte är ansluten till en annan enhet. Kontrollera att GPS/Platsdelning samt Bluetooth är påslagna på din telefon och försök sedan att ansluta igen. Se till att rätt Healy Watch är vald när du ombes att ansluta till en enhet.

Om du har en iOS-enhet måste du koppla bort Healy Watch från din telefon:
a) Ta bort parkopplingen i appen
b) Öppna iOS-telefonens Bluetooth-inställningar och klicka på ”Glöm enhet” för Healy Watch.