Kategori: Healy Watch

Så här stänger du av Healy Watch: Gå till Funktioner – Stäng av och håll ned avstängningsknappen i två sekunder.Starta Healy Watch genom att ansluta den till en USB-kontakt. Då startar den automatiskt och börjar ladda.

Om Watch-programvarans uppdateringsprocess avbryts och inte kan fortsätta fullständigt, är en möjlig lösning att ansluta om Healy Watch från appen genom Bluetooth. Istället för ursprungligt Watch-ID ska du använda enhetens så kallade “Dfu1929” som är kopplat till den avbrutna programvarans status. Sedan kan uppdateringen fortsätta.

Bluetooth-räckvidden för Healy Watch är runt 15–18 meter. Du kan se om den fortfarande är ansluten på anslutningsindikatorn längst upp på Healy Watch-enheten (vit – ej ansluten, grön – ansluten).

Aktivera funktionen med hjälp av följande tre steg:1) Öppna Inställningar – Enhetsinställningar och leta upp avsnittet Smarta aviseringar. Öppna det och aktivera aviseringsinställningen, antingen för alla tillgängliga appar/medier eller för bara några av dem.2) Sedan visas ett popup-fönster där du ombes ge Healy Watch-appen åtkomstbehörighet till telefonens aviseringar. Ge Healy Watch-appen åtkomst till telefonens aviseringar (i iOS …

Hur får man telefonaviseringar på Healy Watch? Läs mer »

Kontrollera följande om du vill ha den senaste väderinformationen på Healy Watch-enheten:1) Att den är ansluten till Healy Watch-appen.2) Att Healy Watch-appen körs i bakgrunden.3) Att appen har åtkomst till din plats. Obs! Du hittar väderinformation på Healy Watch-enheten genom att öppna Funktioner – Väder.

Healy Watch har skyddsklassen IP67, vilket innebär att den är väldigt tålig mot damm och är vattentät upp till 1 meter i högst 30 minuter. Den är inte helt skyddad mot ånga. Det betyder att du kan ha den på dig till exempel när du duschar och tvättar händerna, när det regnar, osv. Den ska däremot inte användas …

Är Healy Watch vattentät? Läs mer »