Hur får man telefonaviseringar på Healy Watch?

Aktivera funktionen med hjälp av följande tre steg:
1) Öppna Inställningar – Enhetsinställningar och leta upp avsnittet Smarta aviseringar. Öppna det och aktivera aviseringsinställningen, antingen för alla tillgängliga appar/medier eller för bara några av dem.
2) Sedan visas ett popup-fönster där du ombes ge Healy Watch-appen åtkomstbehörighet till telefonens aviseringar. Ge Healy Watch-appen åtkomst till telefonens aviseringar (i iOS visas detta omedelbart när du startar appen).
3) På Android: Kontrollera att Healy Watch är ansluten till Healy Watch-appen när du ska få aviseringar. De kommer inte att visas på din Healy Watch om den inte är ansluten till telefonen. På iOS: Healy Watch-appen behöver inte vara igång i bakgrunden om du godkänner Bluetooth-åtkomstbehörigheten den första gången du startar appen (på inloggningsskärmen).