Hvordan mottar jeg telefonvarsler på Healy Watch?

Følg de 3 trinnene nedenfor for å aktivere denne funksjonaliteten:
1) Gå til Innstillinger – Enhetsinnstillinger – Smarte varsler. Klikk på «Smarte varsler» og slå på varslingsinnstillingene, enten for alle tilgjengelige apper/enheter eller for bare noen av dem.
2) Deretter vises et pop-up-vindu som ber deg om å tillate varslinger til telefonen din for Healy Watch-appen. Tillat varslinger for Healy Watch-appen (for iOS vises denne meldingen med en gang når du starter appen).
3) For Android gjelder følgende: sørg for at Healy Watch-enheten er koblet til Healy Watch-appen når du mottar varsler. De vil ikke vises på Healy Watch-enheten din hvis den ikke er koblet til telefonen. For iOS gjelder følgende: Healy Watch-appen trenger ikke å være slått på i bakgrunnen hvis du ga tillatelse for Bluetooth-tilkoblingen ved første oppstart av appen (på påloggingsskjermen).