Wat betekent het voortgangspercentage onder de voortgangscirkel?

Ons fysieke lichaam kan maar tot ongeveer 1000 Hz voelen. Maar de Healy kan tot 1 MHz gebruiken. Je kunt de intensiteit proberen te verhogen totdat je een zwakke tinteling voelt. Het hangt er ook van af welk programma je gebruikt. Sommige programma’s hebben een hogere stroomsterkte dan andere. De oorelektrode-programma’s werken meestal met lage ampères. Sommige mensen zijn erg gevoelig voor elektroden, daarom kun je in de HealAdvisor-app onder Instellingen -> Healy Configuratie overschakelen naar een hogere stroomsterkte. Zorg ervoor dat de kabels en elektroden goed zijn aangesloten en dat er ook stroom doorheen gaat. Je kunt zien of er stroom doorheen gaat als de cirkel die de voortgang aangeeft wit wordt.