Vad betyder egentligen procentantalet under förloppscirkeln?

Vår fysiska kropp kan endast känna upp till ca 1 000 Hz. Din Healy kan dock använda upp till 1 MHz. Först kan du testa att öka intensiteten tills det kittlar lätt. Det beror också på vilket program du använder. Vissa program har en högre strömintensitet än andra. Öronelektrod-programmen körs vanligtvis med låg strömstyrka. Vissa personer är väldigt elöverkänsliga, så du kan byta till en starkare ström i HealAdvisor-appen i Inställningar -> Healy-konfiguration. Var god se till att kablarna och elektroderna är ordentligt kopplade och att strömmen flödar ordentligt. Du kan se att strömmen flödar när förloppscirkeln blir vit.