Hva betyr egentlig fremdriftsprosenten under fremdriftssirkelen?

Vår fysiske kropp kan bare føle frekvenser opp til rundt 1000 Hz. Men Healy kan bruke opptil 1 MHz. Prøv først å øke intensiteten til du kjenner en liten prikking. Det kommer også an på hvilket program du bruker. Noen programmer har høyere strømintensitet enn andre. Øre-elektrodeprogrammene fungerer vanligvis med lav strømstyrke. Noen mennesker er veldig elektrosensitive, så du kan bytte til en høyere strøm i HealAdvisor-appen under Innstillinger -> Healy-konfigurasjon. Sørg for at kablene og elektrodene er riktig tilkoblet og at det også flyter strøm. Du kan se om strømmen flyter når sirkelen som indikerer fremgang blir hvit.