Wat is de Demomodus van de HealAdvisor Analyse-app?

De demomodus is een functie waarmee je de HealAdvisor Analyse-app kunt gebruiken voor demonstratiedoeleinden. In deze modus log je niet in op jouw persoonlijke account en is het niet nodig om een Master Key te importeren. In plaats daarvan word je direct doorgestuurd naar het scherm ‘Wijzigingen synchroniseren’ en vervolgens kun je de app gebruiken voor een naadloze demonstratie-ervaring. In de demomodus worden er geen gegevens naar de Cloud gestuurd. De klanten en lijsten die je hier aanmaakt, worden alleen op je smartphone opgeslagen en worden permanent van je smartphone verwijderd nadat je weer inlogt op je ‘echte’ account. Om de Demomodus te gebruiken, ga je naar het scherm ‘Ik heb een Healy’ (als je eerder bent aangemeld bij jou persoonlijke account, controleer je eerst of de Master Key is opgeslagen en ga je vervolgens naar Instellingen – Cloud instellingen – Uitloggen). Nadat je op ‘Ik heb een Healy’ hebt gedrukt, zie je een nieuw scherm met de opties ‘Inloggen’ en ‘Een demo starten’. De optie ‘Inloggen’ brengt je naar het standaard inlogscherm, terwijl de optie ‘Een demo starten’ je rechtstreeks naar het scherm ‘Wijzigingen synchroniseren’ brengt. Je kunt controleren of je in de Demomodus bent door te kijken of het woord ‘DEMO’ te zien is in de rechteronderhoek van het scherm. Om de Demomodus te verlaten, ga je naar Instellingen – Cloud-instellingen – Uitloggen. Let op: als je de Demomodus verlaat en deze opnieuw opent (zonder tussentijds in te loggen op je persoonlijke account), zullen eerder opgeslagen gegevens uit de Demomodus nog steeds zichtbaar zijn. Om het volledig te verwijderen, moet je de Demomodus verlaten, inloggen in je persoonlijke account, uitloggen uit de persoonlijke account en dan de Demomodus opnieuw openen.  In de Demomodus worden de modules weergegeven die voor jouw account zijn geactiveerd.