Hva er demomodus for HealAdvisor-analyseappen?

Demomodus er en funksjon som lar deg bruke HealAdvisor-analyseappen til demonstrasjonsformål. I denne modusen logger du ikke på din personlige konto, og det er ikke nødvendig å importere en hovednøkkel. I stedet blir du omdirigert direkte til «Synkroniser endringer»-skjermen, og deretter kan du bruke appen for en sømløs demonstrasjonsopplevelse. I demomodus sendes ingen data til skyen. Klientene og listene du oppretter her vil bare bli lagret på smarttelefonen din og vil bli permanent slettet fra smarttelefonen din etter at du logger inn på din «ekte» konto igjen. For å bruke demomodus, gå til «Jeg har en Healy»-skjermen (hvis du tidligere var logget på din personlige konto, må du først sørge for at hovednøkkelen din er lagret og deretter gå til Innstillinger – Skyinnstillinger – Logg ut). Etter å ha trykket på «Jeg har en Healy», vil du se en ny skjerm med alternativene til «Logg inn» og til «Start en demo». Alternativet «Logg inn» fører deg til standard påloggingsskjermbildet, mens alternativet «Start en demo» fører deg umiddelbart til skjermbildet «Synkroniser endringer». Du kan finne ut om du er i demomodus ved å sjekke om ordet «DEMO» kan sees nederst til høyre på skjermen. For å avslutte demomodus, gå til Innstillinger – Skyinnstillinger – Logg ut. Vær oppmerksom på at hvis du går ut av demomodus og går inn på nytt (uten å logge på din personlige konto i mellomtiden), vil tidligere lagrede data fra demomodus fortsatt være synlige. For å fjerne den helt, må du avslutte demomodus, logge på din personlige konto, logge ut av den personlige kontoen og deretter gå inn i demomodus igjen.  I demomodus vises modulene som er aktivert for kontoen din.