Hvordan tilbakestiller jeg Healy (tilbakestilling av maskinvare)?

Trykk og hold av/på-knappen på Healy-enheten i 15-20 sekunder, til den grønne LED-lampen lyser permanent. Så snart du slipper av/på-knappen, slukkes den grønne LED-lampen. Healy-enheten tilbakestilles til fabrikkinnstillingen, og et standardprogram lastes fra minnet. Batteriindikatorens kalibrering er også tilbakestilt og må kalibreres på nytt.  Merk: Det tar et par lastesykluser å fullføre, og prosentandelen vises kanskje ikke riktig før den er ferdig.